Saturday 21 December 2019

Pitkä tauko postauksessa ja kyselyissä.

Tuli tuossa sitten pitkä tauko kyselyiden teossa tuonne Ysenseen kun päättivät deaktivoida tilini. Tietysti pistin viestiä että miksi oli deaktivoitu. Vastaukseksi tuli 5  päivän kuluttua että epäjohdonmukaisuudet kyselyissä / aikajanan kanssa. No, mä tietysti tivastin että mitä, missä ja milloin. Yhdeksän päivää myöhemmin tuli vastaus että uudelleen tarkistuksen jälkeen tili on aktivoitu uudelleen ja kaikki on hyvin, tosin tuostakin piti pariin kertaan pistää viestiä että millos se on nyt sitten aktivoitu takas et pääsee tekeen kyselyjä. Vihdoin 10. päivä Joulukuuta pääsin kirjautumaan ja tahkomaan rahaa taas. Uudelleen aktivoinnin jälkeen onkin tullut taas tienattua 15,62$.

Kolmas saitti jota olen nyt vähän katsellut on Swagbucks.com  Alustavasti näytti lupaavalta, mutta näin Eurooppalaisena ei ehkä paras. Se mikä on positiivista on se että jos ei jostain syystä hyväksytä kyselyyn niin ainakin saa lohdutus 1 SB:n. Eli SB on SwagBucks, eli näitä SB:tä kerätään ja kun on tarpeeksi kasassa niin voipi sitten lunastaa. Yksi SB vastaa 1 senttiä, taalan senttiä.

Toinen mikä on positiivista on se että parempi palkitseminen päivittäisestä osallistumisesta, joskin toimii varmaankin Amerikassa paremmin kuin täällä Euroopassa.

Itsellä on kasassa jo 629 SB:tä ja matkaa lunastukseen on vielä 1871 SB:tä. Katotaan nyt mitä tuostakin tulee.


No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...