Sunday 12 January 2020

Vuosi alkanut aika hyvin

Tässä kuussa on tullut kerättyä 6$ ja rapiat. Kieltämättä on ollut hiljaista kun on ollut pyhiä ja ei ole aina jaksanut panostaa näihin kyselyihin. Tosin parit isommat 1,27$ ja 3,05$ kyselyt pelasti hyvin kuun rötväilyn.

Swagbucks näyttää olevan näin ei USA-asuvana aika turha. Päivittäinen mielipidekysely tuo sen yhden 1 SB:n ja sillä ei pääse hirveästi rikastumaan. On siellä välillä kyselyitäkin, mutta harvemmin on päässyt niitä tekemään. SB:n omaa hakukonetta kun käyttää niin sillä voi saada 10-20 SB per päivä ilmeisesti, en tiedä kun olen yrittänyt joka päivä tehdä jonkun haun sen kautta, mutta aina ei tuu.  Joten taidan tahkoa sen verran että saan aikaiseksi jonkun cashoutin ja unohdan tuon sitten.

Päivätyö ja koiran kanssa lenkkeily vienyt niin paljon aikaa etten ole ehtinyt katsastaa muita vaihtoehtoja miten voisi tienata rahaa lorvimalla koneella.

Joten siihen pitää palata kunhan saan tässä tulee vähän pidempi vapaita eteen.

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...