Saturday 3 April 2021

Maaliskuu paketissa

 Ja tienestiä tuli maaliskuulta ihan kivasti parin hiljaisemman kuukauden jälkeen.

Ysenseltä tuli kerättyä 20$ ja muutama taala jo seuraavaan cashouttiin valmiina. 

Timebucksilta tuli 28 ja rapiat taalaa kerättyä, jotka on sijoitettu tällä hetkellä XLM:ään.

Honeygainin viimeinen tilitys oli päälle 25$. 

Eli kaiken kaikkeean 72$ tuli tuloutettua ja tulipas muuten suomitutka.fistäkin otettua 8,10€ ulos ja ois siellä tallessa tällä hetkellä 5,90€ ja kun minimi maksuraja on 5€ Paypalliin niin kait sen vois tässä jossain vaiheessa kotiuttaa tonne Paypalliin. 

Päivätyöstä tuli hieman "köyhempi" tili kun tuli tuossa maaliskuussa oltua talvilomalla joten kaikki ylimääräinen on kotiinpäin tässä kuussa, joten on ihan hyvä että kyselyihin vastaamalla voi tienata ylimääräistä, kotoa käsin.

Ai niin pieni pro-tip HideoutTV:n ja sen sisarsivustojen katseluun on se että kun linkittää tuon Ysense-tilin niin voi käyttää tuota HideoutTV cashoutia siihen että saa tuota extra bonusta checklistaa hoidettua, jos käy niin ettei ole muita kyselyitä tai offereita tarjolla, niin kun vaan on HideoutTV:ssä 27 pointsia kasassa niin voi sen tulouttaa Ysenseen jolloin se kirjautuu 1 offerina, eli tarvitaan toinen offeri tai 1 kysely jotta saa noi extra bonukset aktivoitua. Mulla on tällä hetkellä menossa 13 päivän putki, eli 13 päivän aikana olen saanut tuon extra bonuksen aktivoitua. Kuten kuvasta huomaa niin ei ole joka päivä onnistunut kyselyihin vastaaminen, mutta on kuitenkin offereita saanut hoidettua.


Tämä osio on puhtaasti tarkoitettu blogin edistämiseksi joten tässä en puhu juurikaan koko hommasta muuta kuin kotoa käsin tienaaminen on helppoa. Tienaa rahaa vastaamalla kyselyihn kotoa käsin. Et tarvitse muuta kuin nettiyhteyden ja olet valmis! Klikkaa vasemmalla olevaa affi linkit boksista sopivaa linkkiä olet jo matkalla tienamaan rahaa netistä! Tärkeintä on muistaa käyttää samaa s-postia kuin on esimerkiksi Paypal- tai Skrill-tileillä koska sen avulla kyselysivustot lähettävät maksunsa.

Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta maailmanlaajuinen brandi ja ennen kaikkea siihen liittyvä massiivinen markkinointityö järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös erilaisissa laitoksissa tapahtuvaa valmistusta.

Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että ulkomaankaupan merkityksen selvä kasvu on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.

Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että krytovaluutta havainnollistaa hyvinvointimalliamme sekä organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta. 

Mikä mahtaa olla todellisten asiantuntijoiden mielipide tästä? 

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...