Saturday 28 August 2021

Unohdin vallan

 ...kun puhuin päivittäisten tehtävien tekemisestä edellisessä postauksessa että piti jättää Windows-läppäri päälle kotiin kun olen keikalla, sillä tuo Timebucksin päivittäinen tehtävälista edellyttää että on asennettu ja käynnissä heidän "Sweepstake Softwarea", joka toimii ainoastaan Windows-käyttöjärjestelmässä ja mullahan on matkassa OS X-kone. 

No mutta tein kuitenkin tein noita Ysensen kyselyjä ja 30$ tullut kotiutettua tässä kuussa.


Ja kyselyitä on joka päivä ja matkalla seuraavaan kymppiin ollaan. En kyllä usko että sitä saan kasaan enää tässä kuussa, päiviä kun ei ole kuin 4 ja nyt on viikonloppu jolloin on yleensä hiljaisempaa kyselyiden kanssa. 

Ai niin  ja tervetullut uudistus tullut tuonne Ysenseen, sieltä voi kotiuttaa nykyään Euroissa, tosin rima kotiutukselle on aika korkea, 30$ ja Ysensen kurssilla se tekee 25€. 


Täytyykin ottaa ensi kuussa tavoitteeksi kerätä tuo 30$ kasaan ja katsoa sitten mikä se EUR-USD kurssi on että kannattaako ottaa dollareina vai euroina paypalliin.

No niin kellon on reilut 10 aamulla ja tuli jo suoritettua Ysensen pakolliset kaksi tehtävää, ja neljännes kasassa taas kotiutuksesta, tai siis... no mikä osa se nyt onkaan jos nyt tähtään tuohon 30$...


No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...