Thursday 9 December 2021

Bonuswayn Cashback

 Tuli sitten tuossa pitkästä aikaa Bonuswayn kautta ansaittua niin paljon että sai kotiutettua hieman rahaa.


Kyllä tuossa sitten menikin jokusen aika kun tuon sain kasaan. Näköjään edellinen kerta oli 2020 maaliskuussa jolloin kotiutin 34,20€. Noh, pieniähän mun ostokset on ollut noista nettikaupoista jotka tuota Bonuswaytä käyttää. Kokonaisuudessaan olen reilun satasen "tienannut" tuon kautta.


Joitain ns. ilmaisia on tullut ajan saatossa napsittua, mutta ne ovat harvassa. Ja se mikä tuossa kanssa on hieman huonoa on se että kestää kun nuo cashbackin on arvioitavana välillä piiiiiitkänkin ajan. Parhaat taisi olla reilut puoli vuotta.


No pääasia on että kun nyt kerran jotain nettiostoksia tekee ja tuon Bonuswayn kautta kun kulkee niin saa jotain pientä takaisin. Parhaimmillaan on tainut olla 5% kun on tuplabonuspäivät ollut. Tai tuplakerroin päiväthän ne Bonuswaylla on.

Parastahan on että selaimeen saa laajennuksen joka huomauttaa sulle että tältä sivustolta saat bonusta. Kuten esim fiksuruoka.fissa jossa käyn itse aika usein ostoksilla.


Niin että jos shoppailet netissä paljon ja et vielä ole Bonuswayn asiakas niin nyt se kannattaa tehdä tästä niin saat 5€ bonusta kun teet ostoksen ja keräät vähintään 1€ tilityskelpoista bonusta saldoon!


Ja jos et vielä ole Fiksuruoka.fin kanta-asiakas niin se kannattaa tehdä tästä:



No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...