Tuesday 29 October 2019

Ensimmäin palkkio?

Viikko sitten aloitin tämän Ysensen kautta tekeen näitä kyselyitä ja tutkimuksia yms ja parissa päivässä tuli kasaan melkein 14$ ja ylitti cashout rajan joka on 10$. Vaikutti ihan hyvältä siis, nopeasti pikkurahaa, vähällä vaivalla. Sitten alkoikin ongelmat, piti vahvistaa tili jotta olisi voinut rahastaa Paypalliin, mutta kun yritin lähettää vahvistuskoodin puhelinnumeroon niin eipäs toiminutkaan ja sitten tuli kuulemma käytettyä kaikki vahvistuskerrat. Noh, tikettiä asiakaspalveluun ja sieltä sitten vastattiin päivän perästä ja ei ollut mitään hajua mitä mä kysyin niiltä vaan tuli ns. perusvastaus, tämä siis oli toinen vastausmaili, ensin tuli ihan perusreplyvastaus jossa kerrottiin että ollaan otettu vastaan ja vastaus tulee x-päivän kuluessa. Tämä toinen oli jo sävyltään sellainen että sen oli joku oikeasti kirjoittanut ja vastasin siihen ja puolen päivän jälkeen tuli vastaus siihen alkuperäiseen kysymykseen ja tili olisi nyt vahvistettu heidän puolestaan, mutta ei niin ei.

Viikonloppu tuli välissä ja oli vähän menoa ja silleen niin jäi pariksi päiväksi "hommat" tekemättä ja tänään sitten oli tullut taas vastaus että nyt se on vahvistettu ja toimii, joten samantien tilille katsomaan onnistuuko 10$ siirto Paypalliin ja onnistuihan se. Tosin vahvistus siitä että siirto on menny läpi näkyy vasta 2-3 pankkipäivän jälkeen joten 100 varmaksi tiedetään loppuviikosta.

Tein samalla muutaman tehtävän ja parit kyselyt ja tienestit on tähän asti 16,59$ josta jo 10$ matkalla Paypal-tilille. Toivottavasti.



No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...