Tuesday 22 October 2019

Mikä on tämän blogin tarkoitus?

Noh, tämä oli aiemmin vuoden alussa hylsyjen keräily kirjanpito blogi. Eli keräilin tyhjiä tölkkejä ja pulloja kaduilta ja puistoista koiranulkoilutuksen yhteydessä. Tienasin ihan kivasti ylimääräistä rahaa. Sitten muutin toisella paikka kunnalle ja täällä ihmiset ei niin paljon jätä hylsyjä luontoon. Joo, toki satunnaisia on täälläkin tullut keräiltyä, mutta puolen vuoden aikana ehkä muutaman euron edestä.

Olen aina miettinyt millaista on tienata kotona koneen äärellä istumisesta. Pitkään olen jo tehnyt mielipidetutkimus.comin haastatteluja ja tienannut muutaman lahjakorti Heseen vuodessa. Ihan ok, mutta aina on jäänyt miettimään miten voisi tienata enemmän. Tänään sitten törmäsin Ysense.com (linkki on affliliaattilinkki) nimiseen saittiin ja luin saitista muutamasta paikasta ja vaikutti ihan ok. Saitti on ns. Get-Paid-To-saitti.

Kirjautuminen kävi suht nopeesti ja pääsin heti tienaamaan. Kuuden kyselyn jälkeen olin jo tienannut
4.80 taalaa. Mahdollisuuksia tienaamiseen on monia. Esim jos tekee joka päivä kyselyitä niin kolmen päivän putkesta saa extra +2% bonusta ja kun asentaa selaimeen Ysensen oman add-onin niin saa +2% kunhan se on päivittäin päällä tunnin verran.

Eihän tällä vielä mitään päivä töitä lopeta, mutta jos nyt on vähän luppoaikaa niin ihan ok extraa saa aikaiseksi.

Seurataan nyt miten tää lähtee toimimaan.

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...