Wednesday 30 October 2019

Kyselyillä rahaa internetistä?

Olen jo jonkin aikaa osallistunut mielipidetutkimuksiin netin kautta ja tienannut jonkin verran lahjakortteina Heseen ja itseasiassa juuri lunastin 12€ lahjakortin taas joka on jo neljäs kerta tänä vuonna. Syyskuun alussa törmäsin tälläiseen kuin Mobrog joka maksaa ihan rahana ja kyselyitä on suhteellisen paljon,  kolmessa viikossa tienasin 9€ ja cashoutin voi suorittaa jo 5€ jälkeen. Nämä kyselyt yleensä kestää 5-10 min, joten onha summa pieni verrattuna käytettyyn aikaan, mutta kun välillä on sitä idlausiaikaa niin mikäs siinä vastaten muutamaan kyselyyn. Eihän tällä hommalla elä, mutta jos siitä nyt muutaman saunakaljan sais tienattua per kk niin mikä ettei.

Linkin kautta kun käyt rekisteröitymässä niin minä kiitän tienatusta 1 eurosta.

Palkkiot maksetaan Paypal- tai Skrill-tilille ja on erittäin tärkeää että rekisteröityessä käyttää samaa s-postia kuin on noihin palveluihin liittynyt.

Ja juuri kun olin tätä tekemässä niin s-postiin kilahti pyyntö osallistua kyselyyn ja sen suoritettuani oli taas kasassa yli 5€ joten kotoutin sen samantien ja joka näkyikin samantien Paypal-tilillä.




No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...