Monday 25 January 2021

Hunajata hunajata

 Perhana, kun olin niin innoissani lunastamaan Honeygainin tuotoksen että unohdin ottaa kuvakaappauksen summasta, 30000+ Honeygain "pistettä" aka 30$ oli kasassa. Kuten edellisessä postauksessa pari viikkoa sitten kerroinkin että tuo 20$ raja oli tullut jo kasaan mutta kun tuo Cashout on ollut aika tarkalleen 2 kuukauden välein niin venytin tätä lunastusta kanssa siihen 2 kuukauden rajaan ja edeltävänä päivä oli jo tuo täynnä ja meinasin eilen sitten lunastaa mutta, kun summasta puuttui 400 Honeygain "pistettä" niin päätin odottaa tähän aamuun jolloin olisi kasassa 30000 "pistettä" eli 30$ joka sitten tuonne Paypal-tilille pamahtaa parin päivän päästä. Tämän päiväisellä kurssilla tuo on noin 24,74€. Tietysti kun tuo menee tuonne Paypal-tilille niin siellähän se pysyy USD:ssä kunnes sitä tarvitaa joko maksuihin tai siirrän sen pankkitililleni.


Eli, jos viimeksi meni noin 1,5 kuukautta cash-out rajan ylittämiseen niin näillä näkymin seuraava kerta olisi sitten maaliskuun puolessa välissä ja jos nyt oikein arvuutellaan niin oisko maaliskuun 16. päivä on se päivä kun kasassa on 20$. Reminme! 16th of March... ai niin ei tää ollutkaan Reddit.

Asiasta toiseen niin kuten edellisessä postauksessa puhuin tuosta Timebucks.comista niin on sen käyttö jäänyt sen jälkeen kuin sain viikko sitten viimeisen cash-outin sain. 

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...