Tuesday 16 February 2021

Kyselyitä tulee taas

 Tässä on ollut nyt joulukuun puolesta välistä tammikuun loppun tai oikeastaan helmikuun alkuun asti aika hiljaista kyselyiden suhteen, ainakin tuolla Ysensellä ja tänään sitten tulikin heti parit nopeat ja mielenkiintoiset kyselyt josta nettosin 2.06$ ja kun sain vielä molemmat samana päivänä niin tulee tuo extra bonus siihen joka noilla kyselyiden tuotolla tarkoittaa 0,29$. 


Samalla tuli tuossa tutkittua vähän viime vuotta miten se meni. Tienestiä tuli Ysensen kautta 200,67$, eli 165,40€ tämän päivän kurssilla. 

Swagbucks on kanssa edennyt ihan hyvin ja kohta on 1000 SB:tä kasassa ja saa lunastettua 10$ Paypalliin. Tuolla SB:ssä on ollut nyt muutamia ns. ilmaisia pisteitä jaossa, eli siis otat jonkun palvelun käyttöön koeajaksi ja tienaat jokusen kymmenen SB:tä. Näiden ansiosta onkin tuo 1000 SB-raja häämöttämässä. Edellisestä olikin jo aikaa reilut kaksi kuukautta.

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...