Saturday 13 February 2021

Mitkä kyselyt? Tienaa kryptovaluutalla

 Ysensen kyselyt on jääneet ihan satunaiseksi tällä hetkellä, eipä siellä ole juurikaan tullut kyselyitä joihin olisin ollut sopiva joten ei se mitään. 

Timebucksia oon nyt yrittänyt tehdä joka päivä vaikka siitä ei juurikaan tienaa, kuin päälle 0,25$ päivässä, mutta kun täyttyy tuo tilitysraja 10$ niin se maksetaan tuonne Skrillin tilille ja saa taas lisää kapitaalia käydä päiväkauppaa kryptoilla. Vaikka tienaan enemmän(toistaiseksi olen tienannut) sillä touhulla, niin en halua laittaa ns. omaa rahaa kiinni, kun sille on oikeasti käyttöä ja sääntö numero yksi on kuitenkin kun käydään päiväkauppaa, on se sitten osakkeilla tai futuureilla tai kryptolla, on se että älä käytä ikinä rahaa mitä sinulla ei ole varaa hävitä.


Yksi hyvä sääntö on se että jos mietit milloin aloittaa niin olet jo myöhässä. Kun kukaan ei tiedä milloin hinnat nousee tai laskee niin jos jää odottamaan että hinta tippuu hieman ennen kuin ostaa niin siinä käy äkkiä niin että se hinta vaan nousee ja nousee. Kuten itselläni kävi esimerkiksi eilen. Aamusta katoin tuota XLM:n kurssia ja se oli siinä 0,36€ tienoilla. Ja oli ollut siinä jo muutaman päivä, niin ajattelin että jos se siitä nyt vähän vielä tippuisi niin ostan koko rahalla. 

Noh, päivä meni töissä ja töiden jälkeen käytiin parin tunnin lenkillä metsässä koiran kanssa, puoli tuntia ajoa per suunta ja tunnin oikeesti oltiin ulkona metsässä. Kun päästiin kotiin niin katsoin puhelimella et joko olisi hinta tippunut että voisi ostaa. No perke... kurssi oli 0,39€ ja rapiat. Siinä sitten tuli ilta tuherrettua yhtä sun toista ja välillä vilkuilin kurssia. Stana... nousee vaan. Sitten puolen yön aikaa kun menin nukkumaan katoin vielä uudestaan ja mietin että pitäisikö ostaa vai ei, laskeeko kurssi aamuksi?

Päätin kuitenkin että ostetaan koko rahalla ja sillä selvä. En edes kato aamulla enkä koko päivänä miten kurssi on heilunut. Aamulla herätessäni vaistomaisesti kuitenkin käsi rohmusi puhelimen käteen ja syötti tutun koodin Skrillin appsiin ja kurssi lävähti silmilleni. 0,49902€! Kurssi oli yön aikana noussut 0,05€. Mikä ei nyt tietysti ole aivan hirveä summa, mutta prosentuaalisesti kurssi oli noussut 11%. Ja jos olisin ostanut 24 tuntia aiemmin niin arvo olisi noussut 36%.

Erittäin hyvä opetus siitä että jos mietit milloin ostaa, niin olet jo myöhässä. Oma empiminen "maksoi" 60€ tuoton. Mikä on ei summana ole paljon, mutta 180€ sijoitukselle erittäin hyvä tuotto. Voiko siis kryptovaluutalla tienata? Voi jos vain aloitat.


Ja asiasta kolmanteen, Honeygain rouskuttaa taustalla menemään. 18 päivää takana ja kasassa on  kolmasosa tilitykseen ylittävästä summasta. Näillä näkymin tuo tulisi täyteen siin 36 päivän sisällä. Eli maaliskuun puolessa välissä. Huomasin sen että silläkin on merkitystä millainen laite tuota jauhaa, sillä minulla oli iki-wanha HP:n mini läppäri jossa on Win7 ja se on saanut aikaiseksi parissa kuukaudessa sellaiset 900 honeycombia vai miksi sitänyt sitten sanoisi, niin ja kun se piti ääntä yöllä ja kun tämä missä nyt asun on yksiö tai kaksio miten sen ottaa, mulla on erillinen makuuhuone, mutta kun on koira niin ei voi sulkea tuota makkarin ovea ja olkkari/keittiössä sitten kun tuo miniläppäri on pyörittänyt tuota Honeygainia niin sen tuuletin pitää armottoman kovaa ääntä keskellä yötä kun ei muita ääniä kuulu. Niin päätin ostaa uuden ja halvan läppäirin korvaamaan sen(joo joo sen kuolettaminen kestää jonkin aikaa että kannattiko) tilalle ja olen saanut nauttia yörauhasta hyvin. Niin huomasin sen että tuo uusi kone on tahkonut reilussa viikossa yli kolmasosan siitä mitä vanha HP:n läppäri parissa kuukaudessa.



Tietysti tuossa menee pari vuotta ennen kuin tuo läppäri on kuoletettu, mutta saanpahan ainakin nukkua. Ja kyllä sillä on muutakin taustahommia tuossa samalla, ettei se pelkästään tuota Honeygainia varten tullut hankittua.

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...