Tuesday 13 April 2021

Kyselykuukausi?

 Viikonloppuna tuli otettu cashout 10$ Ysenseltä ja nyt on jo 7$ kasassa seuraavaan cashouttiin. Parit hyvät kuten 1,00$ ja 1,24$ auttaa kummasti, sekä 22 päivä putki checklist extra bonusta. Tuota on saanut pelattua hyvin juuri tuolla HideoutTV:n passiivisella tulolla.  Suosittelen erittäin lämmöllä sen hankkimista jos haluaa maksimoida tulon. 


Ja tänään duunissa tauoilla tuli kanssa kännykällä tehtyä muutama kysely, yhteensä 3,37€. Ja checklist antaa vielä 0,61€ lisää, joten ihan hyvä päivä oli tänään.

Ja ilman muuta kannattaa tuo Timebucks.com hankkia koska sen kautta tuosta HideoutTV:stä saa maksimaalisen hyödyn. Eli tarvittaessa parin tuloutusta ton Ysenseen että saa checklistin täyteen ja sitten loput tulouttaa tonne Timebucks.comiin. Jossa on muuten kanssa menossa hyvä kyselykuukausi, olen jo nyt 1,5$ päässä cash outista, joka on siis 10$. Viimeksihän maaliskuun lopussa tuli otettua ulos, vajaa kaksi viikkoa sitten. Maaliskuun alusta lähtien laskettuna olen tienannut jo 28$ ja seuraava 10$ on ihan nurkan takana, voinen sanoa että ensi viikon tiistaina on kasassa.

Tuli tuossa samalla taas vähän sijoitettua Kryptoon kun olin tuossa oli Skrill.comin tilillä vähänsen ja tällä kertaa pistin pelimerkit Ethereumiin. Kurssi oli ostohetkellä 16,81 ja 2,5 ETC:ä tuli hankittua. 

Kurssiheilahtelut on kyllä välillä huikeita. Sen kun osaisi nähdä milloin mennään alas ja kuinka alas niin ois rikasta poikaa. Mutta kuten olen aiemminkin sanonut niin kukaan ei tiedä minne suuntaan kurssi menee ja kuinka korkealle tai syvälle. 

Tuossa tuli vissiin uusi kurssiennätys tuolle XLM:lle mitä minullakin tuossa jokin aika sitten oli, mutta en uskonut kurssin nousevan yli 0,5€ ja niinhän siinä kävi että kurssi nousi yli tuon 0,5€ edellispäivänä ja nyt mennään 0,55€ jos oisin holdannut tähän asti nii oisin voinut tienat yli 140€ voittoa, siis helmikuun alusta kun ostin läjän XLM:ää.

Niin, ois ja vois ja kumpa. Ehkä pitää ajatella pitkäjänteisemmin tätä kryptohommaa eikä leikkiä päivätreidaamisella.

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...