Tuesday 20 April 2021

Hyvä kuukausi

 No juuri viikko sitten pääsin kehumasta että sain otettua Ysensestä 10$ cash out ja  lauantaina tuli laitettua toinen 10$ cash out. Eli viimeisen kolmen viikon aikana on tullut 30$ kotiutettua.


Viikko olisi vielä edessä tätä kuukautta, mutta en usko että saan 40$ kotiutettua. 

Tuli myöskin tehtyä parit Suomitutka.fi kyselyt ja kasassa olikin taas yli 5€ nii kotiuttin nekin.


Timebucksista tulee kanssa kasaan sen verran että saa torstaina cash out Skrill.comiin joka menee sitten sijoitetaan kryptovaluuttaan. Nyt onkin siinä sellaista ylös alas liikettä että huh huh. Ostin huhtikuun 13. päivä 2,5 ja rapiat ETC:ä. Ja hinta nousikin kivasti parin päivän päästä kurssi ylitti 20€. Odottelin vielä pari päivää hinta kipusi 30€ nurkille ja asetin itselleni kaksi automyyntiä, jos hinta tippuu alle 25€ niin en ainakaan jää tappiolle ja toinen 35€. Kun ei ollut uskoa että hinta nyt niin paljon nousisi niin lyhyessä ajassa. Perjantaina illalla puhelin piippasi sitten ja kun katsoin että mikäs nyt niin Skrill-appsi ilmoitti että oli myyty ETC:tä ja kerätty 90€ tulot, josta sitten vähennettiin tiettysti Skrillin välityspalkkio 1,99€, mutta Tuplasin rahat muutamassa päivässä! 

Ja melkin myin oikeaan hetkeen kun piikki kävi 40€ seuraavana päivänä ja sen jälkeen suunta on ollut alas. Usko oli että ei vielä ainakaan mennä pohjalle ja että tämä on vaan pieni dippaus ja nousu tulee taas. Noh, asetin sitten auto-oston 30€ kohdalle ja napsahtaa tai sit ei. Sunnuntaina kun heräsin niin siellähän oli ilmoitus Skrill-appsilta että on ostettu ETC:tä koko rahalla. 

Seuraavina päivinä kurssi nousi hieman yli 30€ mutta nyt ollaan loivassa alamäessä. 

Tämä ei todellakaan ole heikkohermoisille. Kauanko tätä suuntaa jatkuu? Jaa-a. 

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...