Friday 22 October 2021

2 vuotta takana

 Ysenseä tullut nyt kaksi vuotta tahkottua ja karvan vajaa 500$ tullut kotiutettua.



Reffejä on tullut tuona aikana 10 kappaletta, vaikka ei juurikaan ole mainostanut missään. Tosin ainoastaan kaksi on aktiivista. 


Et ei tällä kyllä leiville lyö. Mutta onhan tää ollut kokemus ja pariin otteeseen ollut hyvä jeesi kun palkkapäivään on ollut vielä muutama päivä ja saanut Paypallista kotiutettua päivän, kahden viiveellä.

Sitten Kryptovaluutta-asiaa pitkästä aikaa. Tuli tuossa pistettyä omaa rahaakin kiinni 240€ edestä kun oli tuo ETC alle 40€ ja kun tuosta keikkahommasta tuota rahaa tuli niin päätin sijoittaa pienen summan ja ns. tuplasin investoinnit. Noh, nyt tietysti jälkiviisaana on hyvä sanoa että kannattava sijoitus, tosin nyt pitää miettiä että ottaako se sen 240€(+kulut) ulos ja jättää loput odottamaan sitä nousua vielä suuremmaksi. 

Nyt kun edellisenä päivänä BTC teki uuden ATH niin on mietittävä että onko se taas laskua jonkin aikaa niin kuin teki keväällä vai nouseeko se kohta taas uuteen ATH:en, kuten keväällä teki. 


Pitää taas se varoituksen sana kertoa, ettei kannata sijoittaa sellaista rahaa mitä ei ole varaa hävitä. Keväällä kun tuossa ETC:n kanssa kävi niin että kun oli nousua edessä ja sijoitin sitten ns. kaikki munat yhteen koriin ja sitten ETC tuli reilusti alas. Taisi olla siinä 85€ nurkilla kun ostin, mutta nyt kun tässä kesän mittaan on vain sijoittanut joita Timebucksista tienattuja rahoja niin keskihankintahinta on laskenut alle tuon 85€ ja itseasiassa vieläkin laski kun sijoitin tuon 240€ kun hinta oli alle 40€. Tällä hetkellä plusmiinus hinta on 52€ ja rapiat. Usko ja toivo on että hinta kuitenkin nousee tänä vuonna vielä sinne 100€ päälle jolloin sitten laukeaa automaattimyynti ja saa kotiutettua rahat. Tai ne jää odottamaan laskua ja sijoittaa uudestaan. Katotaan nyt.

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...