Saturday 9 October 2021

Swagbucks vihdoinkin

...tuli 1000 SB:tä täyteen ja sain kotiutettua 10$. Kyllähän siinä kesti, kahdeksan kuukautta.


Ja tuli sitten melkein samalla päivämäärällä tuo 30$ täyteen Ysensessä ja muutama päivä vajaa kaksi vuotta tahkottu tätä myllyä. Pikaisella matikalla vajaa 500$ kahdessa vuodessa eli about 20$ per kuukausi.

Tietysti tässähän on nyt se että kannattaako tuo ottaa taaloina ulos Paypalliin ja antaa sen hoitaa valuuttamuutos, vai ottaako suoraan euroina? 


No jos vaihtaa ulkopuolisella niin tietysti täytyy ottaa huomioon myöskin välityspalkkiot yms, mutta tämän hetkinen kurssi näyttäisi antavan karvan enemmän euroja kuin Ysense itse. Tähän tietysti vaikuttaa vallitse valuuttakurssi tilanne ja pidemmän historian tarkastelussa tilanne näyttää tältä:


Tässä ja niin kuin missä tahansa jossa yritetään arvuutella mitä tulevaisuudessa tapahtuu niin historia ei ole tulevaisuuden tae. Eli Vaikka tuossa näyttäisi olevan niin että mennään kohti Eurolle parempaa arvoa, eli yhdellä USD:llä saa yhden EUR:n niin tilanne voi nopeasti muuttua. 

No mä päätin tällä kertaa kuitenkin ottaa tuon 25$ ja antaa Paypallin hoitaa sitten tarvittaessa valuuttamuunnoksen.


Pistin muuten tässä merkille sellaisen asian että nyt kun kohta tulee tuo kaksi vuotta täyteen, niin noita kyselyitä tulee eri lailla kuin alussa. Ja arvokkaampia. 



Toisaalta kyse voi olla myöskin siitä että kesä on taas tältä vuodelta taputeltu ja kyselyitä tulee taas normaalia enemmän. Huomasin muuten senkin että konkreettisesti näistä on hyötyä sillä on tullut tuotteita markkinoille joiden "kehittämiseen" olen osallistunut, eli toisin sanoen tykkäänkö jostain kuosista vai en ja miten se voisi olla parempi. Sekä sitten ihan näitä kun radiossa kuulee kuinka suomen kanssa on sitä mieltä että talous on kohenemaan päin ja uskaltaa taas alkaa käyttämään rahaa tjs. Olen osallistunut näihin kyselyihin ja olen ollut ilmaisemassa kansakunnan mielipidettä.

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...