Monday 4 October 2021

Keikkahomma takana ja arki koittaa

 No ei varsinaisesti, mutta kuitenkin. Tuossa keikalla ollessa tuli hankittua Applen Macbook Air. vuosimallia 2017 ihan sitä varten ettei tartte hotellissa räplätä kännykkää ja voi katella suoratoistoa ja sekä suorittaa näitä kyselyitä, niin olen huomannut että tuota HideoutTV ja sen alaisia sivustoja kun ajaa niin tuo Macbook tuottaa paremmin. Kotona kun on tuo Lenovon läppäri niin sitä saa pari kertaa illassa olla "herättämässä" kun tuo HideoutTV jumittaa. Tosin tuo Lenovo on aivan perusmalli, 4 Gt muistilla ja 64 Gt SSD:llä varustettu halvin mahdollinen läppäri viime keväänä. Macbook Airissa taas on muistia kuitenkin 8 Gt joka saattaa vaikuttaa siihen että ei jumita. Tai sitten se on käyttis. Tai sitten se on joku muu. 


Eihän tuossa näy mitenkään millä koneella nuo on ansaittu, mutta kun tein testin jossa olin kuitannut kerätyt pointsit talteen ja lähdettiin ns. tyhjältä pöydältä kerämään taas pointseja niin Win10 koneella kesti ja kesti saada kasaan 27 pistettä jota vaaditaan että saa 1 sentin Ysenseen. Sillä käytänhän tuota välillä siihen että saan Ysensen päivittäiset bonukset pysymään putkessa. Sitten taas kun tyhjältä pöydältä lähdin OSX:llä niin samassa ajassa jossa Win10 sai ton 27 pistettä niin oltiin menossa jo 100 pisteen nurkilla. Tietysti tuossa voi olla ajankohdasta johtuvia eroa, mutta en usko että sillä on niin paljon merkitystä sillä.

Onhan tuossa 4. päivä 531 pistettä, 3. päivä 360 pistettä, 2. päivä 1071 pistettä, 1. päivä 216 pistettä jne. vaihtelua päivittäin. 

Asiasta kolmanteen niin vihdoinkin sain tuolta kuljattajapaneeli.fi:stä ensimmäisen kotiutuksen. 10€ josta tietysti vähennettiin välityspalkkio, mutta vajaa 10€ tuli nopsaan Paypal-tilille. Samaan lykkyyn sain vielä vajaan 10€ suomitutka.fi sivustolta. Nää on käytännössä melkein sama sivusto, ainoa ero oikeastaan on se että siinä missä suomitutka.fista saa 5€ jälkeen kotiuttaa Paypalliin niin kuluttajapaneeli.fista saa vasta 10€ ja se on tasan se 10€. Eli jos on kerääntynyt esim 12€ niin se on se 10€ ja loput jää odottamaan seuraavaa 10€, kun taas suomitutka.fissa se on se koko summa, eli jos on vaikka tuo sama 12€ niin se menee kokonaan tilitykseen.

Tuossa huomasin kun tein tuon Lifetime Earnings sivun niin mulla on muutamaa SB:tä vajaa 1000 SB kasassa tuolla Swagbucksissa ja sieltä saan kohta kotiutettua 10$.



No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...