Wednesday 10 February 2021

Kryptovaluutta buumi

 Eihän tuossa mennyt päivääkään kun sijoitin uudelleen varani tuolla Skrillissä ja ostin 1.00183603 LTC:ä 127,38€:lla. Ajoitus oli hyvä sillä tänään aamulla kun katsoin portfoliota niin arvo huiteli siinä 150€ päälle ja myin sitten pois iltapäivästä kun arvo 156 ja rapiat. Eli kolmessa päivässä tuottoa n. 30€. Täähän tuottaa paremmin kuin noilla kyselyihin vastaaminen.


Noin viikossa olen pienellä kaupan käynnillä tienannut 75.75€. Skrill kun ottaa joka transaktiosta oman komission niin niihin on tullut hassattua 13€. 

Olen tehnyt Googlen Sheettin taulukon johon syötetään tarvittavat parametrit kuten rahan määrä, kurssi niin saadaan selville paljonko ostettiin ja sitten nähdään mikä on kurssin oltava jotta jäädään plusmiinus nollatilanteeseen, tähän on otettu pyöreästi komissiot(osto ja myynti) ja sitten erikseen on laskettu vielä paljonko kurssin pitää olla että saadaan vielä kaiken lisäksi voittoa a ja b määrän verran. Pelaan vielä sen verran varman päälle että olen noihin kaikkiin sisällyttänyt tuon 5,5€ pankkitilille siirtomaksun. 

Tietysti tarttis katsoa mitä muita palveluja on tarjolla jossa käydä tätä "päiväkauppaa" kryptolla. Onhan tuo aika kova hinta maksaa per transaktio n. 2€. Noh, kuitenkin tätä palvelua joudun käyttämään kun tuolta Timebucks.comista kuitenkin tulee jotain kasaan, nyttenkin olis melkein puolessa välissä tuota maksulimiittiä.

Vaikka daily goal list menikin huonommaksi, niin olen nyt kuitenkin käynyt siellä päivittäin tekemässä jotain ja saanut sen 0,25$ kasaan.

No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...