Sunday 7 February 2021

Osta halvalla ja myy kalliilla

 No eihän tuosta edellisestä kryptovaluutta postauksesta mennyt montaa päivää kun tuli jo taas myytyä.

Arvo ylitti 0,3€ ja kun mulla oli automaattinen myyntitapahtuma säädettynä tuohon 0,3€, niin 24,91€ voittoa tuli. Parissa päivässä. Tietysti tässä olisi voinut käydä niin että arvo olisi tippunut alle ostohinnan ja niin on pariin otteeseen käynyt, mutta mulla on usko siihen että kryptovaluutoilla on menossa boomi ja hinta hyppii koko ajan, niin tarkoitukseni on juurikin tuolla osta halvalla ja myy kalliilla tehdä tiliä. Ja edelleen mikäli haluat itse lähteä tähän mukaan niin käytä vain sellaista rahaa joka sinulla on varaa hävitä. Itsellähän nämä varat on tullut juurikin tuon Timebucks.comin kyselyistä ja tehtävistä joten tällä määrällä on todellakin pennikauppaa ja ei haittaa jos käy huonosti. 


Nyt taas odotellaan sopivaa kurssin laskua ja ostetaan taas halvalla. Tällä kertaa laitoin automaattisen oston päälle kun arvo tippuu 0,26€ ja ostetaan 580 XLM:ää. Eli 60 XLM enemmän kuin oli alkuviikosta.


Tuosta tietysti voi aina käydä keskustelua että tuleeko arvo nousemaan ja jos niin eikö kannattaisi vain holdata kryptovaluuttaa eikä käydä kauppaa jatkuvasti. Tämän hetkisen empiirisen tutkimuksen tuloksena on että ei, viime kesänä minulla oli 228 XLM:ää ja nyt saisin niistä 68€, siis jos olisin holdannut niitä enkä myynyt. 


Nyt kun olen pariin otteeseen myynyt ja ostanut niin tuo alkusijoitus on kasvanut jonkin verran, tietysti on tuossa tullut parit palkkiot rahastettua tuolta Timebucks.comista lisäksi, mutta lähtökohta on sama.


No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...