Monday 15 March 2021

Sataa ikkunoista ja ovista

 No ei ihan sentään. Ysensessä on taas kyselyitä päivittäin ja tuli tuossa kotiutettua 10$ ja tosta kymppiä mennään, hyvässä lykyssä tässä kuussa vielä toinen kotiututus. 

Honeygainssa tuli täyteen taas 20$, tuossa vähän aikaa sitten arvelinkin että tähän aikaa kuusta on kasassa, ehkä ootan viikon tahi kaksi ennen kuin kotiutan ne niinkuin viime kerralla, jolloin myöskin laskeskelin tuon 20$ rajan täyttyvän maaliskuun puolessa välissä.

Timebucks tuottaa ihan hyvin ei siitä ole pitkä aika kun sieltä siirtyy rahat Skrilliin jolla sitten ostin pienen määrän XLM:ää.

Bitcoini pomppasi eilen yli 50 000€ rajapyykin ja päätin myydä pois ja koituttaa rahat ihan pankkitilille asti. Voittoa tuli sen verran mitä olin menettänyt XLM kaupassa, tällä hetkellä BTC sulketaa ja mennään 46 000€ kohdalla. Se että kuinka alas tai koska uusi nousu tulee ei kukaan tiedä.

Ai niin ja olen taas alkanut "katsomaan" tuota hideoutTV:tä kun nykyään heidän Facebook-sivuilla ilmoitellaan ilmaista pisteistä ja nykyään tuolla Timebucksissa kun yhtenä osuutena Daily Goalin suorittamiseksi on että suorittaan jonkun tehtävän offerwallista, niin tuo hideoutTv on siellä ja kun "kotiuttaa" pisteitä Timebucksiin niin yksi osuus päivän tehtävistä suoritettu.

Tuli tuossa myöskin Suomitutkaa tehtyä muutama ja meni sitten reilusti yli kotiutusrajan.



No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...