Wednesday 28 April 2021

Uutta cash outtia pukkaa

 Vain viikko sitten pääsin kertomasta kuinka olin jo ottanut Ysensestä 30$ ulos kolmen viikon aikana ja enkä usko että saisin 40$ otettua kuukauden aikana. Noh, tänään sitten tuli tasan 10$ täyteen ja kotiutukseenhan se meni samantien.




Olen nyt tehnyt tätä hommaa puolitoista vuotta ja Ysenseltä olen kerännyt tuottoa 330$ tuossa ajassa.


Keskinmäärin siis 18.33$ per kuukausi. Ja loppupeleissä pienellä vaivalla. Nyt kun tätä on tehnyt pidemmän aikaa niin olen huomannut että alkaa saamaan parempia ja useampia kyselyjä, kun on niin sanotusti hyvä vastaushistoria takana. Tietysti nuo reffit tuo lisää, mutta ainakaan mulla ei niitä vielä ole hirveästi, ainakaan aktiivisia, taitaa pari kappaletta olla. 

Kaikilla ei taida olla sitä pitkäjänteisyyttä mitä tässä kuitenkin tarvitaan, vaan tuntuu olevan ajatus että hetikaikkimulletännenyt. Tietysti kun tätä hommaa jossain mainostelen niin en useinkaan puhu siitä että ei tässä välttämättä heti "lyö rahoiksi". Markkinoinin satayksi, houkutellaan sisälle ja toivotaan että joku jää ostamaan kuin se että jos kerrotaan että ei tämä heti tuota mitään, niin ne vähätkin jää ulos. 

Sama asia kun esim Youtubessa näkee thumbnaileja joissa on shokereeva ilmi ja kysymysmerkki. Sitten jaaritellaan ummet ja lammet, pyydetään subscribamaan ja likettämään kunnes sitten 8 minuutin jälkeen annetaan niin antikliimaksinen vastaus joka on lähes aina päivänselvä asia. 

Clickbait. 

Ja vain pari viikkoa sitten tuli Timebucksissa täyteen taas 10$-rajapyykki ja 15$ taalaa siirtyi tuonne Skrilliin josta se sijoitettiin kryptovaluuttaan. Tässä ollaan loivassa alamäessä oltu siitä lähtien ja pientä valopilkkua oli eilen havaittavissa kun kavuttiin melkein 28€ nurkille, mutta ei menty vielä yli oman keskiostohinnan eli pakkasella ollaan toistaiseksi.

Päivitys 30.04 klo 00:00

Ja kasassa on jo 6,18$!


Eikä siihen tarvita kuin parit hyvätuottoiset kyselyt niin äkkiäkös tuo seuraava kymppi on taas kasassa.


No comments:

Post a Comment

Future of Bitcoin

The future of Bitcoin is a topic of much speculation and debate. While it’s challenging to predict with certainty, here are some thoughts ab...